Om Frida

FRIDA PLANEBRINK

 

 

 

 

Mitt hjärta brinner för människor som vill något mer i livet. Människor som vill ha en förändring, som är villiga att titta på sig själva och andra i nytt ljus, som vågar gå dit hjärtat längtar. Som vill leva sina drömmar.

 

Jag har jagat något i andligheten, i större delen av mitt liv och jag visste att det jag letade efter fanns där någonstans. Det har blivit en hel del kurser och plöjning av böcker inom det mesta av Healing, kanalisering, Access Consciousness och annan personlig utveckling, vid sidan av mitt jobb som Hudterapeut. Drömmarna om att en dag arbeta med andlighet, hälsa och välmående tog över helt.

 

I jobbet mötte jag mycket olika människor varje dag och jag märkte att jag blev känsligare och kände att andras känslor och tankar gick rakt in i mig och jag kunde till slut inte skilja på andras och mina energier. Allt var ett enda virrvarr av tankar och det blev bara värre. En dag satte jag mig och försökte sätta ord på vad det var jag saknade. Gjorde en googlesökning och upp på skärmen kom AuraTransformation™ och jag gick in och läste och tänkte, här har jag det jag behöver och det där ska jag göra någon gång.

 

Sen fortsatte jag att gasa på i livet med att vara mamma till två pojkar, lång mammaledighet, ett år i Finland med familjen, flytta hem, byta jobb och inriktning.

 

När jag satte mig ner för att göra min AuraTransformation™ flera år senare, så visste jag direkt att det här är den behandlingsmetod jag letat efter så länge. Både för min egen del, pusselbiten av mig själv som jag saknat och det jag vill kunna erbjuda andra.

 

Att äntligen få landa i sig själv där jag hör hemma och känna att jag har tillgång till alla svar i min egen kropp, är en fantastisk känsla, som jag fortsätter att vara tacksam för varje dag.

 

Att göra en AuraTransformation™ är en ofantlig resa i sig själv och för mig har det varit starten på ett nytt liv i kärlek, ärlighet och fantastiska möjligheter.

 

Jag är så tacksam och glad över att idag kunna erbjuda andra att få tillgång till sig själva och sin fulla kapacitet.

 

Frida

 

© 2015 Frida Planebrink. All Rights Reserved.