Böcker om AuraTransformation

Kristallmänniskan och Kristalliseringsprocessen - av Anni Sennov

 

Varför har så många människor i vår tid fått diagnosen ”utbränd”? Hur många människor vet egentligen hur viktigt energifältet som omger kroppen är? Att auran inte enbart påverkar den psykiska hälsan utan i allra högsta grad även den fysiska hälsan. Men varför lever så många människor just idag utan en optimalt fungerande aura? Och hur blev det så?

 

När man läser de praktiska och enkla förklaringarna i Anni Sennovs senaste bok ”Kristallmänniskan och Kristalliseringsprocessen” förstår man hur det känns när kroppen genomgår den allra kraftigaste frekvens- och energihöjningen någonsin - kristalliseringsprocessen. Det allra mest intressanta är kanske att alla människor genomgår olika delar av de faser som boken beskriver vare sig de tar ett medvetet val om att göra det eller ej! Just därför kan denna bok förhoppningsvis hjälpa många människor att förstå vad som händer. Då blir det faktiskt också mycket enklare att göra ett medvetet val om att må bra både i kroppen och i sinnet – hela livet!

 

Anni beskriver också mycket ingående människors olika sätt att se på både andlighet och livet. Varför ser vi så olika på detta och vad ligger bakom de olika val som vi gör, antingen medvetet eller omedvetet? Detta kan förhoppningsvis hjälpa både andliga människor och mer praktiska jordade människor att förstå både varandra och varandras val bättre i framtiden!

 

Boken kommer att ge dig massor av svar och eventuellt fullständigt förändra ditt sätt att se på världen – är du redo? Resan har nämligen redan börjat, boken hjälper dig att förstå varför! Pris: 395 kr

FRIDA PLANEBRINK

Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin av Anni Sennov

 

Vi lever, för tillfället, i en spännande tid där många människor, med olika bakgrund och synsätt på livet, varje dag "vaknar" och börjar leta efter en djupare mening med livet.

Väldigt många människor är redan "upplysta" och upplever en närmare kontakt än någonsin tidigare med sig själv och sitt "högre jag". Det är dock väldigt få som är medvetna om att det här endast är möjligt, på grund av att auran, som de föddes med, inte längre skyddar deras fysiska kropp. Auran, som förenklat kan beskrivas som det energifält som omger kroppen och skyddar den, har nämligen också blivit upplyst (upplöst). Dessvärre har kroppen ofta inte förmågan att hänga med i processen vilket resulterar i en rad olika symptom, som inte på något sätt är åldersrelaterade, men ofta upplevs som det.

 

Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin är en uppdaterad version av Kristallbarn, indigobarn och framtidens vuxna. Boken beskriver skillnaderna mellan ljus och mörker, kropp och ande, maskulint och feminint. Dessutom beskriver den varför den nya auran är den viktiga nyckeln, som möjliggör att vi får med oss vår fysiska kropp upp i en högre frekvens som dessutom mycket bättre matchar den Nya Tidens barn och ungdomars uppdaterade frekvenser, som så många vuxna idag har så svårt att hänga med i, eftersom de saknar den nya aurastrukturen.

 

AuraTransformation™ är en behandling som möjliggör integrering av en mycket högre frekvens i den fysiska kroppen och auran än vad som tidigare varit möjligt. Om du är redo att se världen ur ett helt nytt perspektiv samt att uppdatera din energi, må bättre och känna dig hel inom dig själv, kommer den här boken att innebära början till en ny fas i ditt liv. Pris: 320 kr

 

Karmafri i den nya tiden av Anni Sennov

 

Arbetet bakom Jordens andliga kulisser har för de allra flesta människor, i alla tider, varit en stor hemlighet. Eftersom människan under själsenergins era heller inte har haft så stort inflytande utan styrts av Karma-lagen, har många accepterat sin lott i livet utan försök till stora förändringar.

 

Att vår aura har en så stor betydelse för vår andliga och medvetandemässiga utveckling kommer dessutom som en stor överraskning för väldigt många.

 

Att man, genom att ändra i auran, faktiskt kan komplettera sin personlighet och kraftigt höja sin dagliga energitillgång.

I boken får du grundliga förklaringar på begrepp som Karma, Shamballah-kraften, Kristallenergi och Hierarkiet, som länge styrde Jordens andliga kulisser samt AuraTransformation™. Pris: 150 kr

Den lilla energiguiden - Ta hand om din egen energi av Anni & Carsten Sennov

 

Vi är oftast tillsammans med trevliga och glada människor. Människor som vi tycker om och gärna vill hjälpa och stötta. Ibland möter vi dock människor i vår vardag som vi inte mår bra av att ha i vår närhet.

 

Människor som, oftast omedvetet, på olika sätt försöker få tillgång till vår personliga energi, som vi bör vara uppmärksamma på när de är i vår närhet. Den Lilla Energiguiden 1 ger dig konkreta lösningar till energitjuvar och andra energiproblem.

 

Läs energiguiden och följ instruktionerna så kommer du snart att uppleva att du blir mer medveten om hur du kan kontrollera din personliga energi och få en bättre balans i din vardag. Pris: 70 kr

© 2015 Frida Planebrink. All Rights Reserved.