Kristall-gyllene barn

FRIDA PLANEBRINK

Kristall-gyllene barn

 

Många pratar om de Gyllene barnen som ersättare till Kristallbarnen, men lyckligtvis är detta inte fallet. Om så vore, skulle dagens barn vara helt ohanterliga redan från födseln. De skulle nämligen ha ett mycket starkt fokus på att uppleva alla aspekter av livet och ideligen starta nya projekt, där deras ansvarskänsla och förståelse inte skulle klara av att hänga med. De skulle aldrig kunna sitta still och inte heller lära sig att städa upp efter sig!

 

De Gyllene barnen skulle inte gå, de skulle springa, utan att tänka klart och med en total oförmåga att använda sin intelligens. För att skapa balans i sina liv, i deras kroppar och i deras personliga energi, behöver dessa barn först och främst integrera Kristallenergin.

 

De Kristall-Gyllene barn som började födas på Jorden under 2013 är Kristallbarn, kristalliserade i både aura och kropp, samt i deras nätverksenergi. Dessutom har den Gyllene energin aktiverats ända ner på cellnivå i deras kroppar. Detta kan ses mycket tydligt i deras kristallauror, som ofta ser ut som en Kristall-Gyllene eller en Gyllene aura, utan att faktiskt vara det. Kristallauran speglar bara den energi som finns i barnets kropp.

 

Kristall-Gyllene barn är generellt mycket nöjda, sociala och sällskapliga. De har en stark personlig vilja och drivkraft, och stor portion livslust! De vet vad de vill, och oftast går de inte att stoppas från att få det!

 

Kristall-Gyllene barnen är vanligtvis ännu bättre på att hantera utmaningar i livet än Kristallbarnen, men de behöver regelbunden vila så att de kan ladda sina kroppar. Om de inte längre har all den energi som de behöver, kommer kroppen plötsligt att säga “STOPP!”. Detta händer ofta utan att vare sig barn eller föräldrar känner sig förberedda på detta.

 

Den stora skillnaden mellan Kristallbarn och Kristall-Gyllene barn är att de senare nämnda har den Gyllene energin aktiverad på cellnivå i kroppen, vilket inte är fallet med Kristallbarnen. Men så snart ett Kristallbarn börjar vara mer äventyrlig, utåtriktad och spontan i sin vardag, så kommer den Gyllene energin att aktiveras.

 

 

Källa: http://www.auraransformation.se

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 Frida Planebrink. All Rights Reserved.